AWAZé ETHIOPISCH RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Awazé Ethiopisch Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 20:48 Lekker eten alleen de deksels zaten niet goed op de bakjes waardoor alles is gaan lekken. Met een papieren tas niet handig
27 sep 2022 om 21:02 eten was niet slecht, maar geld en bijna twee uur wachten echt niet waard, helaas.
3 sep 2022 om 19:27 Food was good, but I found the price vs quality vs portion is inbalance. I find the food quite expensive for what i paid, was expecting a bit better portion and quality.
11 jul 2022 om 14:59 The food was great. healthy and delicious
29 jun 2022 om 10:35 Heerlijk gegeten weer!
12 mei 2022 om 23:24 heerlijk eten maar ik heb niet gezin extra injera
20 feb 2022 om 22:05 Heerlijk eten. De bezorger van thuisbezorgd kwam maar niet opdagen. Hebben het restaurant gebeld en die hebben het eten toen maar zelf gebracht. Jammer dat restaurants zo een slechte reputatie krijgen door iets dat dus feitelijk aan thuisbezorgd ligt
3 dec 2021 om 13:06 Delicious food! The portions aren't huge but very filling. Great quality and will definitely order again
30 nov 2021 om 21:23 Eten was heerlijk
17 okt 2021 om 8:40 Lekker eten!
1 okt 2021 om 21:47 Eten ok, maar kwamen zonder enig bericht niet bezorgen; zelf nabellen, gaven aan dat ze geen bezorger hadden, slechte service, moesten het uiteindelijk zelf ophalen. Gaan hier niet meer bestellen
21 sep 2021 om 21:35 Eten prima. Rundvlees wat taai. Bezorging van 1,5 uur zonder bericht niet okee. Daarom zullen we niet snel nog een keer hier bestellen.